KATARIINAN MARTTABLOGI

...oh, beibebeibe...
Pidän tätä blogia sekä omaan kirjalliseen tutkimukseeni että marttaharrastukseen liittyvänä. Kirjoitan siis joskus "mariana", joka on myös yksi kolmesta etunimestäni, että "marttana", jonka nimen saan Marttaliiton jäsenenä. Marttojen ravintoneuvonta, ympäristöasioiden hoidon korostaminen ja käsityö ovat aiheita, joita tahdon erityisesti painottaa. Marttaliiton toiminta perustuu kotitalousneuvonnassa asiantuntemukseen ja vapaaehtoistyöhön sekä keskinäiseen luottamukseen yhdistystoiminnassa.
Blogini aiheet löytyvät oikean sivupalstan lopusta. Painamalla nuolista saat aiheet näkyviin.

torstai 20. huhtikuuta 2017

Hiljaista täällä. Kuinka hiljaista voi hiljaisuus olla?


Tämänkertaisen blogitekstini otsikko ei varsinaisesti kuvaa sitä, mitä aion tällä kertaa julkaista blogissani. Se on vain otsikkona itseäni kiinnostava, kun usein aivan hiljaa ollessa syntyy jokin ajatus ja viriää energiaa, josta ei etukäteen aina tiedä, millaista toimintaa siitä syntyy. Tämän olen kokenut joskus, kun olen ryhtynyt johonkin käsillä tekemiseen, johon kuitenkin ajatukset ja valmistelut vaikuttavat aika paljon kuten kaikessa työhön ryhtymisessä.
Laitan esille tähän joitakin vesiväreillä tekemiäni taidekortteja, joita innostuin tuunaamaan puhelimeni kuvankäsittelyohjelmalla. Sillä voi kuvan värisävyjä vaihdella ja saada siten erilaisia variaatioita omista töistään. On tosin todettava,että koska omat tähänastiset "maalaukseni" ovat vain postikortin kokoisia, minulla olisi aika paljon työtä tehdä niistä isompia ja jos haluaisin toteuttaa töitä usean värisinä, työtä tulisi vielä sitäkin enemmän.Tulevaisuuden harrastukset ovat monien muiden käsitöiden ohella aika lailla siis lukkoonlyötyjä. Teknistä osaamista haluaisin hieman lisää siksi, että suoriutuisin töistäni jossain kohtuuajassa ja saisin aikaan sellaisen tuloksen, johon voin olla tyytyväinen. Tässä siis muutama vesivärityö, joista minulla on alkuperäinen kortti tehtynä ja muut ovat sitten kuvankäsittelyohjelman värivariaatioita siitä. Lukijan arvaukseksi jää se, mikä näistä väreistä on alkuperäinen työni.