KATARIINAN MARTTABLOGI

...oh, beibebeibe...
Pidän tätä blogia sekä omaan kirjalliseen tutkimukseeni että marttaharrastukseen liittyvänä. Kirjoitan siis joskus "mariana", joka on myös yksi kolmesta etunimestäni, että "marttana", jonka nimen saan Marttaliiton jäsenenä. Marttojen ravintoneuvonta, ympäristöasioiden hoidon korostaminen ja käsityö ovat aiheita, joita tahdon erityisesti painottaa. Marttaliiton toiminta perustuu kotitalousneuvonnassa asiantuntemukseen ja vapaaehtoistyöhön sekä keskinäiseen luottamukseen yhdistystoiminnassa.
Blogini aiheet löytyvät oikean sivupalstan lopusta. Painamalla nuolista saat aiheet näkyviin.

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kesän loppuessa - syksyn alkaessa

Kesän loppuessa syyskuun alun päivät tuntuvat vielä aika lämpimiltä. Tässä kesässä oli säiden suhteen parasta se, että kovin pitkiä ja uuvuttavia hellejaksoja ei tullut ainakaan etelä-Suomeen, vaikka hellettäkin riitti. Varsinkin ne, joiden työ- tai asumisolosuhteet ovat kuumuuden tähden tosi tukalia, se oli helpottavaa. Omasta puolestani oli mielenkiintoista marjastaa mustikoita, veneillä ja uiskennella Lapin tunturijärvessä ja kävellä avojaloin hiekkatiellä ja suolla muutaman hillan perässä - ilmaista turvehoitoa jaloille. Nyt on taas sitten aika ryhtyä syksyn töihin: martoilla on monia mielenkiintoisia projekteja, itselläni on tutkimushakuja ja se ainainen kirjapino työpöydällä vain isonee, on verkostoitumista, on kellariremontin jälkeistä siivousta, on työtä ja punnerrusta.
Hyvää syksyä siis - nyt on akut ladattuina jo jouluun asti ainakin Martoilla, jossa käsityön puolesta neulotaan parhaillaan joulupolkuhuivia. Polkuun voi käydä tutustumassa Marttojen sivustolla samoin kuin moniin muihinkin marttaprojekteihin.

Ei kommentteja: